"Semua penulis akan mati. Hanya karyanya yang akan terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang akan dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti "
- Saidina Ali bin Abi Talib-


Monday, February 24, 2014

Dah join belum ?

Assalamualaikum
hye semua !
klik banner untuk join :)

Syira masih lagi bercuti dengan family..yeayyy ! seronokkk ^_^ hehe...
Perasan tak Syira ada buat Segmen?
Siapa tak join lagi cepat [KLIK SINI]
Tamat malam ni tauu !
Yang dah join tu terima kasih banyak2 ye..anda comel ! hehee..

## Awal bulan depan Syira akan buat GA, InsyaAllah :)


5 comments:

Fiza Rahman said...

Ok. Klo sempat nnt nak join.

Zara Nurhaidah said...

nak join !!! kejap zara prepare entry .. hoho

Akif Imtiyaz said...

Alreadyy JOIN ...
Yg BELUM JOIN meh join cepat2 ..

Cik Puan Rara said...

gud luck =)

~Cousin Forever~ said...

Selamat bercuti ^^ Ada GA lagi? Tak sabarnya~

DISCLAIMER

Ini merupakan blog peribadi.

Segala ilmu,info,tips,gambar atau apa sahaja dalam blog ini adalah hak milik peribadi, dari pemerhatian dan sumber yang boleh dipercayai.
Tiada yang diambil dari sumber lain melainkan yang telah dikreditkan/dibacklinkkan/dinyatakan sumber asal dibawah setiap artikel bagi menghormati penulis/pemilik artikel asal.

Pemilik tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah dengan info yang anda kongsi di mana mana laman sosial.
Pendapat pemilik mungkin berubah mengikut nilai ilmu.
Mohon bertanya dahulu sebelum membuat sebarang spekulasi atau penyebaran maklumat. :)

Mohon tegur jika salah.
Terima kasih. :)

Official Blog Syira Lokman Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah