"Semua penulis akan mati. Hanya karyanya yang akan terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang akan dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti "
- Saidina Ali bin Abi Talib-


Sunday, February 23, 2014

Holiday :)

Assalamualaikum
hye semua !

Sejak semalam sampai Isnin, semua entry autopublish !
Syira dah sediakan awal2 entry autopublish ni,
 kenapa?
Syira nak pergi holiday dengan family :)


Sebenarnya ada kenduri, so alang2 terus bercuti sekali :D
Syira nak minta maaf sebab tak dapat nak jalan2 jenguk kowang and tinggalkan komen, insyaAllah bila dah kembali nanti Syira blogwalking ya :)
Terima kasih buat semua yang sudi singgah sini ^_^
takpe takpee, tunggu je Syira balas kunjungan nanti :)

Eh, jom join 3 GA yang Syira sponsor [KLIK SINI]
Jom join juga SEGMEN REVIEW BLOG [KLIK] - Tamat esok !

Doakan ^_^



10 comments:

Miss Ika said...

Jangan lupa ole2 ye Syira

http://notamanjaku.blogspot.com/

Sally Samsaiman said...

selamat bercuti ya! have fun :D

MiaLovetto ^^ said...

holiday ke mana tu? wah wah. seronoknya :)

Cik Puan Fadli said...

selamat berholiday adik manis ;)

Eimma Esmail said...

bestnya dapat pergi bercuti ;)

Zara Nurhaidah said...

happy holiday dearr.. ati2 yaa.. ^^

Akif Imtiyaz said...

Ni mesti tengah seronok ngan family nie .. Semoga percutian Syira berjalan sempurna.

msredcheesecake said...

selamat bercuti...

Ai Syah said...

selamat bercuti . eh?dah balik bercuti belum ni?hehe.. ;)

Sukma Haron said...

Selamat bercuti..

DISCLAIMER

Ini merupakan blog peribadi.

Segala ilmu,info,tips,gambar atau apa sahaja dalam blog ini adalah hak milik peribadi, dari pemerhatian dan sumber yang boleh dipercayai.
Tiada yang diambil dari sumber lain melainkan yang telah dikreditkan/dibacklinkkan/dinyatakan sumber asal dibawah setiap artikel bagi menghormati penulis/pemilik artikel asal.

Pemilik tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah dengan info yang anda kongsi di mana mana laman sosial.
Pendapat pemilik mungkin berubah mengikut nilai ilmu.
Mohon bertanya dahulu sebelum membuat sebarang spekulasi atau penyebaran maklumat. :)

Mohon tegur jika salah.
Terima kasih. :)

Official Blog Syira Lokman Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah