"Semua penulis akan mati. Hanya karyanya yang akan terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang akan dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti "
- Saidina Ali bin Abi Talib-


Sunday, February 9, 2014

Menang "Giveaway Birthday Azhafizah"

Assalamualaikum
hye semua !

Alhamdulillah ! rezeki lagi :) 
Menang "Giveaway Birthday Azhafizah"

Kali ni dapat header blog..yeayy! ^_^ thanks ye akak Azhafizah.!

Header blog Syira yang sedia ada ni , orang lain yang buatkan...Syira dapat sebab jadi follower bertuah !
seorang blogger yang buatkan tapi Syira dah tak ingat blog dia or mungkin dia dah tak berblog, sebab dah lama sangat ...sorry awak :(
Tapi Syira still guna header yang dia buatkan sampai sekarang :) SUKA !..tq awak !

Bila menang header dari "Giveaway Birthday Azhafizah" memang best sangat ^_^
REZEKI LAGI..
alhamdulillah.. thanks semua juga!



21 comments:

Ayie Atiqah said...

Tahniah syira,murah rezeki =)

Farah Waheda Wahid said...

wah tahniah syira... akak tumpang happy untuk syira...

Wafi Remli said...

Tahniah dapat header. Untung dia...

NurulHuda Alias said...

nak jugak header tu...boleh?

Fara Athira said...

Tahniah . Hehe .

sYiRa LoKMaN said...

alhamdulillah..murah rezeki..terima kasih semua ^_^
terima kasih doakan :)

zaza zehra said...

:) tahniah syira

Siti Hajar said...

Congratulation Syira ^^

msredcheesecake said...

tahniah shira...

Nadhirah Afiqah said...

Tahniah syira.. untungla dia dpt header lg.. hihi :)

Eza Ridzwan said...

tahniah adeq manis...header sedia ada nie pon dah cantek...tentu fiza bg nnt lagi cantek...

ZazaMyMoon said...

congrats syira.. lepas ni boleh bergaya dgn header yg lebih ohsem lagi :)

kHaiRunNisSa iRnA said...

tahniah ye..

> sape nak cari sponsor GA boleh contact saya ye

Azhafizah Md Nor said...

rezeki awak..Will do the best for you my dear :) congrats again :)

Zara Nurhaidah said...

weweeee ! congratss awak ! ^^

Nurul Faiz said...

tahniah syira :)

Ai Syah said...

wah..ade org bg header . seronok nye . ehe . =)

Delimasari said...

tahniah Syira

Mardiah Diana said...

Assalamualaikum dan tahniah akak ucapkan untuk adik syira..semoga sentiasa murah rezeki..

sYiRa LoKMaN said...

terima kasih semuaa :)

Akif Imtiyaz said...

Tahniah Tahnaih Tahniah ...

DISCLAIMER

Ini merupakan blog peribadi.

Segala ilmu,info,tips,gambar atau apa sahaja dalam blog ini adalah hak milik peribadi, dari pemerhatian dan sumber yang boleh dipercayai.
Tiada yang diambil dari sumber lain melainkan yang telah dikreditkan/dibacklinkkan/dinyatakan sumber asal dibawah setiap artikel bagi menghormati penulis/pemilik artikel asal.

Pemilik tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah dengan info yang anda kongsi di mana mana laman sosial.
Pendapat pemilik mungkin berubah mengikut nilai ilmu.
Mohon bertanya dahulu sebelum membuat sebarang spekulasi atau penyebaran maklumat. :)

Mohon tegur jika salah.
Terima kasih. :)

Official Blog Syira Lokman Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah