"Semua penulis akan mati. Hanya karyanya yang akan terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang akan dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti "
- Saidina Ali bin Abi Talib-


Friday, February 7, 2014

Hadiah dah sampai !

Assalamualaikum
hye semua !

Alhamdulillah..hadiah dah sampai ! :D
hehe...sebenarnya lama dah sampai, tapi baru hari ni nak buat entry..haha..
Jom tengok hadiah apa Syira dapat lepas join Segmen and Giveaway :D

Menang top referral ..alhamdulillah..
hadiah misteri katanya and cepat gilaaa hadiah sampai !
terkejut juga bila tadi dah terima :D
banyakk !
Giveaway World Hijab Day by Cahaya Kekuatanku

Key chain Sabah dari blogger Zara..comel kan ?
hehe..yang ni guna pos sampul surat biasa,
Zara cakap ada lagi satu hadiah and tak sampai lagi..
apa dia ek? tak sabar nak tengok hadiahh tuu :D

Segmen Sekejap by Shad ni dijalankan di page beliau je 
and alhamdulillah..
dapat mini calendar :D

Dapat tudung bawal dari
Pencarian bloglist dan review blog by Cik Lyeen.
Tak sabar nak tunggu Cik Lyeen review blog
Syira pula sebab jadi peserta terawal :)

shawl ni menang Top Referral untuk 
"Pencarian BlogList by Azyan & Raihana Ramle."
baru je sampai tadi..

Yang ni paling lama sampai..haha..jahat kan baru nak buat entry ..
sorry :(
korean sleeveless dress :D
23th Birthday Giveaway by MisEyz Blurz


Selain barangan pos, Syira juga pernah dapat :

Review blog and topup : http://lorong-cinta.blogspot.com/
Desktop wallpaper : http://www.azhafizah.com/

Terima kasih semua ^_^


Seronok dapat banyak hadiah  ! :D
sekarang Syira masih menunggu hadiah yang belum sampai and belum dapat :

Masker, topup, kalendar bergambar sendiri, review blog and hadiah misteri dari blogger kacak dan cantik ! :D

##sesiapa yang Syira lupa senaraikan, mohon beritahu ye :) jangan ambil hati pula :) lupa :P
Maaf !
TERIMA KASIH SEMUA :)

36 comments:

Dzureen Darwis said...

Wah tahniah, banyak dapat hadiah :)

Nao Mei said...

seronok kalau ada rezeki..hihi

Asha Lya said...

memang seronok kalau menang ga dpt hadiah

Umi Nazrah said...

salam singgah. tuah orang nampak di GA ^_^

Cik Puan said...

tahniah..banyak nye dapat hadiah...

sYiRa LoKMaN said...

dzureen : alhamdulillah..rezeki :)

nao mei : mmg pun..mcm2 dah Allah bg

Nur syarifah said...

Tahniah syira : )

Ai Syah said...

wahh! murah rezeki..hehe..;)

seronoknyer dpt hadiah..^_^

Ai Syah said...

wahh! murah rezeki..hehe..;)

seronoknyer dpt hadiah..^_^

Fiza Rahman said...

Banyaknya hadiah. Murah rezeki. Tahniah ☺☺

Norhasniza Khalid said...

collect hadiah je ek.. bestkan...murah rezeki..

atien zuraidah said...

Wah..byknya dpt hadiah.

sYiRa LoKMaN said...

terima kasih semua...alhamdulillah..rezeki..mmg banyak Allah bg rezeki.. :) terima kasih !.. terima kasih bg yg doakan syira ye :)

Lieya Von Jay said...

wow banyak nya hadiah . jeles kite nengok nyer. hikhik :)

Eellee Nana said...

alhamdulillah, rezeki syira
thniah^^

zaza zehra said...

wahh syira..byk rezeki..alhamdulillah.. :) tahniah

Cik Yaya said...

salam

Alhamdulillah..rezki namanye..
tahniah ye.. ^,^

Azhafizah Md Nor said...

wah banyaknye menang..alhamdulillah rezeki awak.berkat usaha awak..congrats!

Wafi Remli said...

Tahniah, banyak tuu...

Nur syarifah said...

Salam ziarah.tahniah dpt hadiah : )

Eza Ridzwan said...

murah rezeki betoi adik manis nie...tahniah dear...

Phoebe said...

Salam syirah.. Wah, bestnya dapat banyak hadiah. Taniah ye sis. ^^

sue adnan said...

best dpt bnyk hadiah,rezeki..tahniah ye..

Teena Tna said...

Alhamdulillah. Rezeki...

Abak Lorong Cinta said...

Wah!! tahniah,,bnyaknya

Ayie Atiqah said...

banyaknye adiah syira,tahniah.. =)

amal said...

TAHNIAAAAH! BANYAKNYAA HADIAAH :)

msredcheesecake said...

alhamdulillah rezeki... bestnya dpt byk hadiah...

deno said...

amboi banyaknya hadiahhhh

Wan Maruzen Wan Husain said...

wah byknye dpt hadiah

Mar Mansor said...

banyak betul dapat hadiah..tahniah syira..keep it up..

Eimma Esmail said...

best dapat hadiah. hihih

sYiRa LoKMaN said...

alhamdulillah..hehe..tq semua :)
tp buat masa ni nak slow sikit join ga..penat..hehe

Nurul Faiz said...

banyaknya hadiah syira :)
tahniah tau ^ ^

Chik Myra said...

banyak nya dapat hadiah...untung nya...tahniah tau...

sYiRa LoKMaN said...

alhamdulillah..rezeki Allah bg...tq semua :)

DISCLAIMER

Ini merupakan blog peribadi.

Segala ilmu,info,tips,gambar atau apa sahaja dalam blog ini adalah hak milik peribadi, dari pemerhatian dan sumber yang boleh dipercayai.
Tiada yang diambil dari sumber lain melainkan yang telah dikreditkan/dibacklinkkan/dinyatakan sumber asal dibawah setiap artikel bagi menghormati penulis/pemilik artikel asal.

Pemilik tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah dengan info yang anda kongsi di mana mana laman sosial.
Pendapat pemilik mungkin berubah mengikut nilai ilmu.
Mohon bertanya dahulu sebelum membuat sebarang spekulasi atau penyebaran maklumat. :)

Mohon tegur jika salah.
Terima kasih. :)

Official Blog Syira Lokman Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah