"Semua penulis akan mati. Hanya karyanya yang akan terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang akan dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti "
- Saidina Ali bin Abi Talib-


Thursday, February 27, 2014

Kalendar Bergambar Sendiri.

Assalamualaikum
hye semua!


Kalendar bergambar sendiri dah selamat sampai !
cantik kann...besarr :D
Syira join contest ni lama dah and alhamdulillah ada rezeki dapat kalendar ni ^_^
Terima kasih penganjur..
jom terjah blog beliau Syazwani Mazlan


15 comments:

Mardiah Diana said...

Assalamualaikum dan salam singgah sini dik Syira...tahniah di ucapkan yer menang dan dapat kalendar bergambar sendiri..cantikkk...akak pun ada join tapi tak ada rezeki...hehe..

Chik Myra said...

cantik la...tahniah...

Noor Hanim Abd Halim said...

cantik laaa :)

Siti Hajar said...

Congratulations syira. Cantik kalendar tu ;)

fiqah hamed said...

Assalamualaikum..wah..tahniah2..cantik calendar tuh..^^

Wafi Remli said...

Tahniah...beruntunglah!

Sukma Haron said...

Tahniah...akak pun dapat...dah tak ingat segmen mana yg akak menang....hihi

Fara Athira said...

Cantik ♥

Zara Nurhaidah said...

cantek ! ^^

zara dtg ni bawa hadiah kecik ntuk syiraa.. hope bole lawat zara kat sini skejap.. ^^

Jumaat terakhir ntuk bulan February.. free topup rm5 for today.. congrats ! ^^

http://mr-mrshafiezy.blogspot.com/2014/02/tahniah.html

Mimi Azirah said...

Cantik kalendar

Naniey Jemiey said...

cantik..tahniah yaa syira...

Akif Imtiyaz said...

Wahh Tahniah Tahniah ... Kak Lya pon menang jugak aritu tp nak buat camner tak alert pasal kemenangan TERLEWAT br sedar kita menang.. huhuhuhu..Blog ni takder notification tak mcm FB sbb tu la tertinggal keterpi huhuhu..Tahniah lg sekali ya syira

Sally Samsaiman said...

amboi..seronok dia haaa :D

munirah rahman said...

Munirah kalendar 2014 ni penuh dengan gambar lee min ho. haha

Syahmi Zaludin said...

TAHNIAH!

Lawa! Lawa! Cantik design dia! Simple tapi menarik! :)

DISCLAIMER

Ini merupakan blog peribadi.

Segala ilmu,info,tips,gambar atau apa sahaja dalam blog ini adalah hak milik peribadi, dari pemerhatian dan sumber yang boleh dipercayai.
Tiada yang diambil dari sumber lain melainkan yang telah dikreditkan/dibacklinkkan/dinyatakan sumber asal dibawah setiap artikel bagi menghormati penulis/pemilik artikel asal.

Pemilik tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah dengan info yang anda kongsi di mana mana laman sosial.
Pendapat pemilik mungkin berubah mengikut nilai ilmu.
Mohon bertanya dahulu sebelum membuat sebarang spekulasi atau penyebaran maklumat. :)

Mohon tegur jika salah.
Terima kasih. :)

Official Blog Syira Lokman Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah