"Semua penulis akan mati. Hanya karyanya yang akan terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang akan dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti "
- Saidina Ali bin Abi Talib-


Tuesday, February 4, 2014

Jom la join :D

Assalamualaikum
hye semua ! :)



Alhamdulillah..
hari ni 3 Februari 2014 :) cepat je masa berlalu kan..
Syira doakan hari2 kowang akan diberkati dan bahagia selalu :) insyaAllah..

oke !
siapa nak hadiah comel comel ??
Syira nak ajak kowang join giveaway yang baru dan sedang berlangsung ~

Syira sponsor :

  • Meaningful Birthday Giveaway by Yaya.[KLIK] *new
  • February Special Giveaway by Humai, Iera & Fasihah. [KLIK]
  • First Giveaway by Stifazara. [KLIK]
  • First Giveaway by Che Dyla [KLIK] *new

Syira join :
  • Giveaway Gadis Floral by Cik Akie [KLIK] *new
  • Segmen My Best Entry Bubblynotes.com [KLIK] *new
  • Giveaway 5k Dunia sebenar Shida [KLIK] *new
  • Giveaway by Nabilamedan [KLIK] *new
  • Giveaway Birthday Azhafizah.[KLIK]
  • Intan Berlian Mega Giveaway 2014 [KLIK]*new
all the best ya ^_^


Contact me ??

Jom add : facebook
Jom follow : twitter
Jom like : Blog Syira Lokman


8 comments:

Chik Myra said...

Insya Allah

Syaza Afrina said...

Jemput join ga syaza pulak . banyak hadiah menarik spt peplum , novel , shawl dan kpop stuff ! serius hadiah awesome ~

http://syazaafrina56.blogspot.com/

Wafi Remli said...

Banyaknya Syira sponsor....& join

zacky786 said...

banyokk yee

sYiRa LoKMaN said...

myra : jom jom join :D

syaza : baikkk

wafi : heheh..rajin kannn :P

zacky : hehe..jom la join

Azhafizah Md Nor said...

banyak hadiah untuk dimenangi..jom join!

Liniey Nor said...

ada yg dah join ada yg blom..hee

sYiRa LoKMaN said...

jom jom..join je semua tauu.. ^_^

DISCLAIMER

Ini merupakan blog peribadi.

Segala ilmu,info,tips,gambar atau apa sahaja dalam blog ini adalah hak milik peribadi, dari pemerhatian dan sumber yang boleh dipercayai.
Tiada yang diambil dari sumber lain melainkan yang telah dikreditkan/dibacklinkkan/dinyatakan sumber asal dibawah setiap artikel bagi menghormati penulis/pemilik artikel asal.

Pemilik tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah dengan info yang anda kongsi di mana mana laman sosial.
Pendapat pemilik mungkin berubah mengikut nilai ilmu.
Mohon bertanya dahulu sebelum membuat sebarang spekulasi atau penyebaran maklumat. :)

Mohon tegur jika salah.
Terima kasih. :)

Official Blog Syira Lokman Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah