"Semua penulis akan mati. Hanya karyanya yang akan terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang akan dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti "
- Saidina Ali bin Abi Talib-


Thursday, February 20, 2014

Promote Blog # 1 #

Assalamualaikum
hye semua ! 

Terima kasih buat semua yang alert dengan segala status di page Blog Syira Lokman.
Sesiapa yang tinggalkan link semalam, Syira dah senaraikan di sini :)
Syira dah follow kowang tapi ada yang blog not found and button follow hilang dari pandangan mata ,
if ada yang terlepas pandang, mohon beritahu segera ye :) thanks !

  1. http://hanifadhlinaabdulrahman.blogspot.com/
  2. http://ceritamayapersada.blogspot.com/
  3. http://lorong-cinta.blogspot.com/
  4. http://mardiahdiana.blogspot.com/
  5. http://iamliniey.blogspot.com/
  6. mohdghazrani.blogspot.com
  7. http://jiwabrutalz.blogspot.com/
  8. http://hadirasoul.blogspot.com/
  9. http://www.notashalimar.blogspot.com/
  10. http://norshafikahaf.blogspot.com/
  11. http://smilestoryyismine.blogspot.com/
  12. http://inihidupaku-sharifahsyahirah.blogspot.com/
  13. http://momentoshere.blogspot.com/
  14. http://madihahdaisy.blogspot.com/
  15. http://fiqahhamed.blogspot.com/
  16. http://nora-norasyimahsaifullahoifficialblog.blogspot.com/
  17. http://noorhanim94.blogspot.com/
  18. http://eelleebeautyhealth.blogspot.com/
  19. http://www.ianfaizal.com/
  20. http://artisarainbow.blogspot.com/
  21. http://upsidesdown.blogspot.com/
  22. http://aisyah4594.blogspot.com/
  23. http://sweetsourtheworld.blogspot.com/
  24. http://mahligaikasihaifaa.blogspot.com/
  25. http://aimifarzanabloggie.blogspot.com/

Terima kasih semua ^_^ Syira akan selalu promote blog macam ni and automatik siapa yang tinggalkan link di page, Syira akan follow :)
Kalau nak juga blog anda dipromote, sila alert yee :)
jom blogwalking !


19 comments:

Noor Hanim Abd Halim said...

thanks dear :D

Mardiah Diana said...

Assalamualaikum dan salam singgah sini dik Syira...akak dalam senarai no4...terima kasih dik..

fiqah hamed said...

Tq2..sudi promote blog saya..esok nk kena start blogwalking..^^

amal said...

alaaaaaa tak sempat join :'(

Zara Nurhaidah said...

Wahwahh.. list link blog la ! Heheh.. thnks syiraa.. bleh laa zara join bw. ^^

QasehnyaRania said...

tak da. huahua.

Hadirah Syakirah said...

Me number 8. Terima kasih Syira !!

Eellee Nana said...

thanks dear^^

Sukma Haron said...

Akak no.2...thanks dear...

Sha Fieka said...

Thanks :) sy no 10. Esok sy bw okay :)

Wafi Remli said...

Eh? Tak aktif sangat jadi tak perasan. Takpelah...

Azyan Ramle said...

blog yan tkde pown..huhu :(

Shalimar said...

Tq dear....
ade no 9....hihihi...
kawn2 yg lain...sudi2 follow saya yeaa...ni nk g jejalan kat bloglist niiii....

Naniey Jemiey said...

tahnk you syira...

Wan Maruzen Wan Husain said...

takde pon....nangislah...hehehe

Eimma Esmail said...

Wah! boleh BW ni ;)

Sharifah Syahirah said...

Thank You syira :) Eh nama sama lah :)

Akif Imtiyaz said...

NANTI AKAN LEBIH ALER hehehe..
Sibuk sikit tak sempat nak jenguk page Syira

Hani Fadhlina Abdul Rahman said...

No.1 ...

DISCLAIMER

Ini merupakan blog peribadi.

Segala ilmu,info,tips,gambar atau apa sahaja dalam blog ini adalah hak milik peribadi, dari pemerhatian dan sumber yang boleh dipercayai.
Tiada yang diambil dari sumber lain melainkan yang telah dikreditkan/dibacklinkkan/dinyatakan sumber asal dibawah setiap artikel bagi menghormati penulis/pemilik artikel asal.

Pemilik tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah dengan info yang anda kongsi di mana mana laman sosial.
Pendapat pemilik mungkin berubah mengikut nilai ilmu.
Mohon bertanya dahulu sebelum membuat sebarang spekulasi atau penyebaran maklumat. :)

Mohon tegur jika salah.
Terima kasih. :)

Official Blog Syira Lokman Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah