"Semua penulis akan mati. Hanya karyanya yang akan terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang akan dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti "
- Saidina Ali bin Abi Talib-


Sunday, February 9, 2014

Terima kasih semua !

Assalamualaikum
hye semua !

TERIMA KASIH PENGIKUT BLOG YANG SETIA :)

KLIK UNTUK LEBIH JELAS !

Syira minta maaf atas segala salah silap sepanjang berblog ni. 
terima kasih banyak sebab kowang semua terus menyokong Syira 
and selalu datang jenguk sini kan :)
Thanks ! 
Maaf mana yang Syira tak dapat nak singgah semula tu tapi so far hari2 Syira blogwalking :)
Kalau ada sesiapa nak Syira follow blog anda tu, boleh tinggalkan link ye :)


Jom add : facebook
Jom follow : twitter
Jom like : Blog Syira Lokman

Buat masa ini Syira hanya ada 3 akaun ini sahaja bersama Blog Syira Lokman :)
tiada instagram, tiada wechat, whatapps or etc :)

##Syira susah sikit nak mulakan perbualan if tde yg penting,
maaf sangat ..tapi jangan cakap Syira sombong :(
if ada apa2 urusan or pertanyaan just mention di twitter or PM di fb :) tq !

8 comments:

kHaiRunNisSa iRnA said...

http://ummijournal.blogspot.com/

singgah blog syira :)

salam perkenalan

Akif Imtiyaz said...

Salam Syira ....
Moga Syira terus maju dan maju lagi dan lagi .. Kak Lya doakan yg TERBAIK utk Syira ..keep calm and keep blogging ..........

Ai Syah said...

sama2..eh?hehe..=)

sy pun ade 3 je akaun..^_^

ros_reeza said...

sama-sama :)

Aimi Farhana said...

love your blog anyway. even u ramai followers tapi tak sombong and still humble. Keep it up girl:)

Chik Myra said...

Syira...thank sudi bw kat blog saya...sini saya datang singgah jalan2 blog awak pulak... :)

sYiRa LoKMaN said...

terima kasih semua..hargai sgt ! :) nnti syira blogwalking semula :)

Azhafizah Md Nor said...

Thanks juga syira sudi singgah ke blog fiza :)

DISCLAIMER

Ini merupakan blog peribadi.

Segala ilmu,info,tips,gambar atau apa sahaja dalam blog ini adalah hak milik peribadi, dari pemerhatian dan sumber yang boleh dipercayai.
Tiada yang diambil dari sumber lain melainkan yang telah dikreditkan/dibacklinkkan/dinyatakan sumber asal dibawah setiap artikel bagi menghormati penulis/pemilik artikel asal.

Pemilik tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah dengan info yang anda kongsi di mana mana laman sosial.
Pendapat pemilik mungkin berubah mengikut nilai ilmu.
Mohon bertanya dahulu sebelum membuat sebarang spekulasi atau penyebaran maklumat. :)

Mohon tegur jika salah.
Terima kasih. :)

Official Blog Syira Lokman Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah