"Semua penulis akan mati. Hanya karyanya yang akan terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang akan dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti "
- Saidina Ali bin Abi Talib-


Wednesday, February 5, 2014

Outfit of the day ^_^

Assalamualaikum
hye semua :)




















Atas (gambar baru)
Bawah (gambar lama)

siapa nak beli baju baju ni ?
Syira TAK JUAL .. :P
hehe..nak share gambo je boleh, malas nak bercerita..jumpa di entry seterusnya !
terima kasih singgah sini ^_^
 nah choki choki :)

### Apa yang berubah ? warna kulit muka mungkin..haha..
Syira terlibat dengan kawad kaki sebelum ni > [KLIK SINI]


15 comments:

Eza Ridzwan said...

comel sgt...pernah jd model muslimah ke nie?...mkn gambaq betoi...

Aimi Farhana said...

cantiknya. outfit tu semua cool la, gorgeous dan stylo! MELETOP :)

nurdani said...

paling suka first outfit tu. serius lawa. kat mana beli top tu? ke satu set?

Abak Lorong Cinta said...

Cantiknya...macam model..hehe

hazwan hairy said...

yg ada akar2 tu cantiklah view dia...

Ayue Idris said...

ohooo...ni la rpenye syira lokman ek? :P
1st time singgah cni...crik cbox xjmp lpak..tu yg semak2 dlm komen ni..hehe..done follow u dear :)

Mimi Azirah said...

boleh jd model muslimah syira nih

Ayu Zan said...

macam model syira.hehe

dilakhir said...

dah macam model dah.. so cuteee :)

sYiRa LoKMaN said...

eza : hehe..macehhh ! tak pernah la akak :)

aimi : wah2 ..puji melambunggg

nurdani : top tu beli kt edast butik alam avenue..kain belang2 tu sbnrnye dress tanpa lengan :) syira pakai dgn kemeja pastel ungu kain lembut :)

abak : aip aip !..maluuuu

hazwan : kt taman dr ipoh :)

ayue : iyeee sayaaa...add la fb :)
mmg ta nak letak cbox :)

mimi : pernah ditawarkan tapi tak nak :)

ayu : tde la akak...

thanks semua ^_^

Biela Naat said...

Suka gambar Kak Syira pakai skirt maroon/merah tu!!!! Berterbangan pulak xD Hehehe.

Azhafizah Md Nor said...

sopan dan ayu je syira..cantik manis bergaya ala model gitu :)

Ainim Suju said...

cantik baju Syira pakai

nana kimie said...

<3 gambar yang ke4 tu^^

sYiRa LoKMaN said...

biela : hehe..beli la die padieka raccolta :D

azhafizah : macehhhh..hehe..jjgn puji lebih :P


ainim : tq awakkk:)

nana : hehe..kte pun suka..tq

DISCLAIMER

Ini merupakan blog peribadi.

Segala ilmu,info,tips,gambar atau apa sahaja dalam blog ini adalah hak milik peribadi, dari pemerhatian dan sumber yang boleh dipercayai.
Tiada yang diambil dari sumber lain melainkan yang telah dikreditkan/dibacklinkkan/dinyatakan sumber asal dibawah setiap artikel bagi menghormati penulis/pemilik artikel asal.

Pemilik tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah dengan info yang anda kongsi di mana mana laman sosial.
Pendapat pemilik mungkin berubah mengikut nilai ilmu.
Mohon bertanya dahulu sebelum membuat sebarang spekulasi atau penyebaran maklumat. :)

Mohon tegur jika salah.
Terima kasih. :)

Official Blog Syira Lokman Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah