"Semua penulis akan mati. Hanya karyanya yang akan terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang akan dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti "
- Saidina Ali bin Abi Talib-


Monday, February 3, 2014

Menang Giveaway CNY by Dedeq .

Assalamualaikum
hye semua !

Alhamdulillah..rezeki bulan Februari :)
Hari ni Syira menang topup untuk Giveaway CNY by Dedeq .

Seronok rasanyaa bila dapat hadiah lagi ^_^

sesiapa yang join tu boleh check mana tau kot ada rezeki juga :) [KLIK SINI]
Terima kasih ! cepat2 tuntut hadiah tauu..hehe, topup syira dah masuk :) 
cepat kannn ! :D
alhamdulillah :)
TAHNIAH BUAT PEMENANG YANG LAIN :)


10 comments:

Sha Fieka said...

Tahniah, saya pun menang keychain

http://norshafikahaf.blogspot.com/2014/02/alhamdulillah-rezeki-lagi.html

Nurul Faiz said...

tahniah Syira. CF baru nak check. harap ada luck :)

Lilynn Wifey Sham said...

tahniah syira :)

ikhwan yusuff said...

tahniah..:D

Wafi Remli said...

Wah, tahniah la...

Mimi Azirah said...

tahniah syira

Zie Madini said...

wahhhh bestnyaaa. tahniah!

Mardiah Diana said...

Assalamualaikum dik...tahniah tau,akak pun menang Keychain...hehe..

Azhafizah Md Nor said...

Congrats syira..moga murah rezeki lagi..aminn

sYiRa LoKMaN said...

alhamdulillah..maaf terpaksa balas komen random :) bz..
tq komen ye:) banyak rezeki Allah bg..alhamdulillah..

DISCLAIMER

Ini merupakan blog peribadi.

Segala ilmu,info,tips,gambar atau apa sahaja dalam blog ini adalah hak milik peribadi, dari pemerhatian dan sumber yang boleh dipercayai.
Tiada yang diambil dari sumber lain melainkan yang telah dikreditkan/dibacklinkkan/dinyatakan sumber asal dibawah setiap artikel bagi menghormati penulis/pemilik artikel asal.

Pemilik tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah dengan info yang anda kongsi di mana mana laman sosial.
Pendapat pemilik mungkin berubah mengikut nilai ilmu.
Mohon bertanya dahulu sebelum membuat sebarang spekulasi atau penyebaran maklumat. :)

Mohon tegur jika salah.
Terima kasih. :)

Official Blog Syira Lokman Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah