"Semua penulis akan mati. Hanya karyanya yang akan terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang akan dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti "
- Saidina Ali bin Abi Talib-


Wednesday, February 26, 2014

Pemenang Segmen Review Blog by Syira Lokman.

Assalamualaikum 
hye semua !

Alhamdulillah, walaupun Segmen yang dibuat berlangsung selama 3 hari sahaja,
masih ada yang join selepas tarikh tamat.
Maaf la ye, Syira tak terima dah :)
Tunggu je GA akan datang awal Mac ini :)

Perasan tak nombor peserta berubah ??
Setelah check semula link semua peserta, Syira jumpa macam2..
so Syira terpaksa delete broken link, page not found , no permission denied dan domain expired..
ada peserta yang dah delete entry pun ada..hmm..
macam2, tak ada rezeki la tu :)
tpe..lain kali kalau join lagi mana2 segmen atau giveaway,  tolong alert dan check semula ye :)
jangan la bagi link yang tak valid :)

Tibalah masa yang dinanti-nantikan
jeng jeng jeng ~~~

Pengumuman RASMI pemenang Segmen Review Blog [KLIK] ^_^
[SENARAI PESERTA-baru]


3 yang terawal :)

http://iamliniey.blogspot.com/2014/02/segmen-review-blog-3-hari-sahaja.html
http://azyanramle.blogspot.com/2014/02/segmen-review-blog-3-hari-sahaja.html
http://nanakimie.blogspot.com/2014/02/segmen-review-blog-3-hari-sahaja.html

Nombor bertuah :D

4. http://shafyqahazahar.blogspot.com/2014/02/segmen-review-blog-3-hari-sahaja.html
so Syira pilih no 49 sebagai ganti untuk memenuhi kuota 3 yang terakhir :) 

 3 yang terakhir :)
ada 15 blog kesemuanya dan kalian akan direview mengikut giliran masing2 ye :)
harap bersabar...hehe..
3 blog akan direview dalam satu entry .

Maaf salah silap Syira sepanjang Syira berblog :)
TERIMA KASIH SEMUA YANG SUDI JOIN !


## Awal bulan Mac insyaAllah Syira akan buat GA, nantikann ~~~ ^_^


22 comments:

mOoN said...

alhamdulillah...sy terpilih.. thanks...

tahniah juga buat semua yang terpilih.. :)

Akif Imtiyaz said...

Tahniah semua yg terpilih ...
Good Luck Syira ..

Farah Waheda Wahid said...

tahniah diucapkan kepada para pemenang...

Shafyqah Azry said...

alhamdulillah terpilih!

Zara Nurhaidah said...

oo patot laaa.. tahniah smua ! ^^

nana kimie said...

eh nana antara 3 terawal,hihi..tq syira:)

Mardiah Diana said...

Assalamualaikum dan salam singgah petang rabu...tahniah di ucapkan kepada semua pemenang...

Azhafizah Md Nor said...

Tahniah untuk mereka yang terpilih :)

adzairdawati makdara said...

tahniahhhhhhhhhhhhh

Noor Hanim Abd Halim said...

Alhamdulillah terpilih.. tq :) tahniah kepada semua :)

Liza Licha said...

tak sempat nak joinn.. :(

Ain Nafisha said...

tahniah kepada semua yang menang ^^

msredcheesecake said...

ada bloh akk... thanks yea shira..

congrats pada yg terpilih

blue station! said...

woah! congrat pada winner! hohoho^^

siti azurah said...

tahniah pada yang menang.. saya punya x de rezeki

RDZ Z said...

Thanks Shira..Tahniha pada pemenang yang lain juga..

ikqwanazmi said...

Alaa tak dapat la :(

Amir Khalis said...

terima kasih Kak Syira :D

Chik Myra said...

thanks shira...yeaa!! kita terpilih... alhamdulillah.. tahniah kepada pemenang yg lain...

fatin najwa said...

Alhamdulillah :D Terima kasih kak syira ! And tahniah juga kepada pemenang-pemenang yg lain ;)

fatin najwa said...

Alhamdulillah :D Terima kasih kak syira ! And tahniah juga kepada pemenang-pemenang yg lain ;)

Gucciey Lavender said...

takde :( takde rezeki . huhu

DISCLAIMER

Ini merupakan blog peribadi.

Segala ilmu,info,tips,gambar atau apa sahaja dalam blog ini adalah hak milik peribadi, dari pemerhatian dan sumber yang boleh dipercayai.
Tiada yang diambil dari sumber lain melainkan yang telah dikreditkan/dibacklinkkan/dinyatakan sumber asal dibawah setiap artikel bagi menghormati penulis/pemilik artikel asal.

Pemilik tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah dengan info yang anda kongsi di mana mana laman sosial.
Pendapat pemilik mungkin berubah mengikut nilai ilmu.
Mohon bertanya dahulu sebelum membuat sebarang spekulasi atau penyebaran maklumat. :)

Mohon tegur jika salah.
Terima kasih. :)

Official Blog Syira Lokman Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah