"Semua penulis akan mati. Hanya karyanya yang akan terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang akan dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti "
- Saidina Ali bin Abi Talib-


Thursday, February 27, 2014

Blog Review 1 # Segmen Review Blog #

Assalamualaikum
hye semua !

Tahniah kepada semua pemenang Segmen Review Blog by Syira Lokman.
Hari ni Syira nak mula tunaikan janji..hehe..
Kita mulakan dengan 3 yang terawal join Segmen Review Blog by Syira Lokman :)

Liniey Nor | Bila Jejari Menari |
Blog pertama yang bertuah ! 
Laju je tuan blog ni, baru lancarkan Segmen dah join ! hehe..terima kasih awak !
Baru2 Liniey ada review blog Syira. Kali ni Syira pula review blog Liniey..hehe..
bertukar2 pula kita ye :D

Melihat dari rupa header blog tu, sudah pasti empunya blog ni perempuan ye adik adik, kakak dan abang manis sekalian ^_^
Berusia 20 tahun ? waa..kita sebaaya laaa...hehe..
sepp sikit !!
Gadis yang ramah ni menggunakan latar belakang blog berwarna purple !
 striking oke , sesuai gabung dengan putih !
simple je tapi cukup kemas :)
Liniey ni rajin review blog dan produk ! Baru2 ni pun liniey ada review produk, produk ape?
jom terjah blog beliau !
Sekiranya nak review produk or apa sahaja, boleh email tuan blog ciklinieynor@gmail.com


Jom terjah http://iamliniey.blogspot.com/

.Bukan.Cinderella.
http://azyanramle.blogspot.com/

Blog kedua juga masih lagi gegirl !
hehe.. Si manis yang bernama Azyan Hazirah ni bakal berusia 24 tahun :D 
Sedang menuntut di UITM ,diploma in banking :)
Lepas terjah blog beliau, Syira dapat tahu yang Azyan ni dah mula berblog sejak tahun 2008..
waa ~~ lama dah ek dari Syira..
time tu Syira baru tingkatan 2, tak wujud lagi blog Syira ni..hehe..
tak tahu pun apa itu blog :P

Background blog menggunakan warna yang menawan hati Syira iaitu pink ! ramai perempuan suka pink kann..hehehe..manis !
soft pink yang nice je tengok :)
Blog kemas and cepat je loading, tak ada la jenuh nak tunggu ye dakk??
Blog Azyan ni kiranya personal blog..mcm blog Syira juga ^_^.
Azyan ni rajin juga buat GA and join GA :D
Azyan juga sediakan macam2 tutorial, so mana2 blogger terutamanya yang newbie tu, boleh la terjah blog Azyan ni cepat2 !
Cari je tutorial apa yang kowang nak :D
::: nanakimie :::
http://nanakimie.blogspot.com/
Blog terakhir untuk entry kali ini :D
Nanakimie ^_^
Masuk je blog beliau, comel je tengok header blog tu..
kartun yang sedang "in love" ..hehe..ade awan2 comel kat tepi..sweet !
 Terjah blog beliau, Syira dapat tau tuan blog ni berusia 25 tahun ? 
betul ke ni? hehe..maaf ye kalau silap :P

Dah mempunyai 1965 pengikut di blog beliau.
ramai dah tuu ^_^
Tuan blog selalu join giveaway/segmen, share resepi, kongsi tips sihat dan share macam2 cerita menarik dalam blog beliau :D
lepas ni boleh le berkongsi resepi ye? :D
macam2 jenis awards juga yang dah diterima oleh tuan blog ni..untunglaaa...hehe
Blog nanakimie ni tak serabut and Syira suka kartun comel belah kanan tuu ^_^
oke :D Ape tunggu lagi ??
if ada sebarang pertanyaan,just email nana.kimie@yahoo.com

Jom terjah http://nanakimie.blogspot.com/



7 comments:

msredcheesecake said...

nana je akk memang dah follow... nak follow lagi dua tu...

Amir Khalis said...

folllllllllwwwwooww :D

Chik Myra said...

tahniah pemenang...

Liniey Nor said...

TQ syira..hehe!
Btw, alamat emel hal review dh tukar.. ni emel bru. ciklinieynor@gmail.com ..kalo syira x kisah boleh edit ek..sory menyusahkan ..hehe

Akif Imtiyaz said...

Tiga2 masih muda belia remajalg tu ..hehehe ..Ok nanti Kak Lya FOLLOW semua ..Yg Liniey kak Lya dah FOLLOW ..

Akif Imtiyaz said...

Br perasan yg Nankimiey tu pon Akk dah Follow jugak hehhehe ..cuma yg
Azian jer arini br FOLLOW ..

nana kimie said...

hee...tq dear 4 this entry!yup baru je 25 ritu,hikhik....tetap muda remaja lagi kan syira^^

DISCLAIMER

Ini merupakan blog peribadi.

Segala ilmu,info,tips,gambar atau apa sahaja dalam blog ini adalah hak milik peribadi, dari pemerhatian dan sumber yang boleh dipercayai.
Tiada yang diambil dari sumber lain melainkan yang telah dikreditkan/dibacklinkkan/dinyatakan sumber asal dibawah setiap artikel bagi menghormati penulis/pemilik artikel asal.

Pemilik tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah dengan info yang anda kongsi di mana mana laman sosial.
Pendapat pemilik mungkin berubah mengikut nilai ilmu.
Mohon bertanya dahulu sebelum membuat sebarang spekulasi atau penyebaran maklumat. :)

Mohon tegur jika salah.
Terima kasih. :)

Official Blog Syira Lokman Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah