"Semua penulis akan mati. Hanya karyanya yang akan terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang akan dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti "
- Saidina Ali bin Abi Talib-


Monday, February 10, 2014

Alhamdulillah ! Result STPM Sem 3.

Assalamualaikum
Hye semua !

Alhamdulillah ! Alhamdulillah ! Alhamdulillah..
rezeki lagi :)

KLIK UNTUK LEBIH JELAS..
Hari ni keputusan STPM Penggal 3 serta Pbs dah keluar ! :D
and alhamdulillah :)

Seronok bila mama abah happy :)
Bila dapat result sem 3 and pbs ni, dah boleh tahu result keseluruhan tapi tu share bulan 3 nanti bila pengumuman rasmi dikeluarkan ye :)

Yang lagi best ...
TIADA paper ulangan untuk sem 1, 2 dan 3 ! :D

Terima kasih buat semua yang mendoakan dalam diam. :)
Terima kasih sangat ! :)
Syira hargai , semoga hidup kalian terus diberkati dan berjaya dunia akhirat.
Doakan Syira untuk degree pula, insyaAllah !
Doakan Syira berjaya dunia akhirat ye :)

## Result sem 1 dan sem 2 boleh lihat [sini].. pandai2 la kira sendiri..hehe
Terima kasih semua ! ^_^

Nak tahu sistem baru STPM ? [KLIK SINI]


31 comments:

Syah Eida said...

tahniah syira.. rindunya nak dok form 6 lagi..=)

JariJemari Menaip said...

Tahniah dek, do the best. senang nak cont degree kalau result gempak mcm tu. thumps up!

Anonymous said...

Assalamualaikum..wow tahniah!! sy calon stpm penggal 2 tahun ni..boleh kongsi tak rahsia akak dpt result terbaik mcm tu?? mcm mna akak bljr? minta bantuan sngt2:)

Anonymous said...

Assalamualaikum..wow tahniah!! sy calon stpm penggal 2 tahun ni..boleh kongsi tak rahsia akak dpt result terbaik mcm tu?? mcm mna akak bljr? minta bantuan sngt2:)

Eza Ridzwan said...

owhhh...camni yeee pengiraan utk STPM..zaman akak dolu mana ada...plus, akak x amek STPM pon...dpt je result SPM trus dpt ITM...pastu nak sambong degree, dah mls..sbb dah branak pinak..hahaha..well done adeq manis...akak doakan yg terbaik utk syira..

sha dhira said...

AWESOME RESULT.. TAHNIAH2.. KEEP IT UP DARL :D
*Tercaps lock pulak. hehe

farah deena said...

tahniah !!!! :)

Cik Puan Rara said...

alhamdulillah~ congrats syg~

miya amira said...

assalamualaikum...
wah...gempak tu result...tahniah ye...

Zamani Abe said...

tahniah!! all the best ye sis 4 ur future!

Amir Khalis said...

tahniah kak! saya cuak nak tunggu result spm ni huhu doakan saya ok :)

Zara Nurhaidah said...

stpm skang dah mc ni ek ? pkai penggal ? zara xbrapa faham. sb msa zara amik stpm 2008, xda pkai penggal2 ni.. abis 2009. 2008 tu masuk bulan 6. setahun lebih..

Cik Anis said...

TAHNIAH Syaira !!!!!!!!

Shazwan Azizan - wanblur said...

tahniah syira... well done.

dah boleh kawen dah ni... haha

Yumida Huda said...

wah bagusnye result syira..tahniah tau..alhamdulillah

Yumida Huda said...

wah bagusnye result syira..tahniah tau..alhamdulillah

MiaLovetto ^^ said...

Mabruk kak syira :)

ct aman said...

tahniah....smga lbh brjaye di mase akn dtg....=)

Ayie Atiqah said...

ayie dlu pn ambk stpm tp lain la ng yg skrg ni..ambk tahun 2010,pape pn tahnish syira!=)

nana kimie said...

alhamdulillah...tahniah syira!:)

tiey smilez said...

Wah2x. Tahniah. Teruskan berusaha & Insha'Allah kejayaan milik anda :)

Biela Naat said...

Tahniah kak Syira!!! Walaupun agak lmbt tapi nak cakap gak :p kak syira buat lah satu entry pasal apa kena pilih form 6 utk lepasan spm mcm saya ni. Saya nak masuk f6 tp ada yg kata susah sgt pulak. Tolong ye!! :D

deno said...

tahniah dear....! ^_^

Ainim Suju said...

Alhamdulillah..beruntung syira sbb zaman akak stpm ni mmg killer paper tau. cikgu akak ckp, kalah student degree

Ai Syah said...

wah! tahniah! Tahniah!
suka tgok result org y gempak2 ni . =)

Wan Maruzen Wan Husain said...

Tahniah Syira

Mardiah Diana said...

Assalamualaikum dik Syira...tahniah atas kejayaan dan teruskan usaha hingga berjaya dengan apa yang adik Syira impikan..

sYiRa LoKMaN said...

alhamdulillah alhamdulillah..:)
hehe..terima kasih..sekadar berkongsi rezeki :)

Azhafizah Md Nor said...

congrats Syira!

Akif Imtiyaz said...

Tahniah Syira ...

sYiRa LoKMaN said...

alhamdulillah..rezeki dr Allah :)
terima kasih semuaaa:)

DISCLAIMER

Ini merupakan blog peribadi.

Segala ilmu,info,tips,gambar atau apa sahaja dalam blog ini adalah hak milik peribadi, dari pemerhatian dan sumber yang boleh dipercayai.
Tiada yang diambil dari sumber lain melainkan yang telah dikreditkan/dibacklinkkan/dinyatakan sumber asal dibawah setiap artikel bagi menghormati penulis/pemilik artikel asal.

Pemilik tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah dengan info yang anda kongsi di mana mana laman sosial.
Pendapat pemilik mungkin berubah mengikut nilai ilmu.
Mohon bertanya dahulu sebelum membuat sebarang spekulasi atau penyebaran maklumat. :)

Mohon tegur jika salah.
Terima kasih. :)

Official Blog Syira Lokman Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah