"Semua penulis akan mati. Hanya karyanya yang akan terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang akan dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti "
- Saidina Ali bin Abi Talib-


Thursday, February 13, 2014

Promote giveaway lagi :)

Assalamualaikum
hye semua !

Promote giveaway lagi :)

Giveaway Gadis Floral by Cik Akie [KLIK]
IntanBerlian Mega Giveaway 2014 [KLIK]
Giveaway 5k Dunia Sebenar Shida [KLIK]
First Giveaway by Cik Dyla [KLIK] -Syira sponsor


SIAPA BELUM JOIN? CEPAT ! 
BANYAK HADIAH UNTUK ANDA ^_^

##buat masa ni slow sikit join giveaway, pening pula join banyak2, tu pun ada hadiah tak sampai lagi and ada sponsor/penganjur buat bodoh je..haishh..macam2 kann..
insyaAllah if ada yang TERdetik nak join, Syira join.. bagi la peluang kat orang lain pula nak menang kan..hehee..good luck !

10 comments:

ikhwan yusuff said...

wah2xxx..rjin ya promote GA

Farah Waheda Wahid said...

wah menarik ni, cepat2 join siapa yang berminat tu...

Azhafizah Md Nor said...

semoga murah rezeki syira :)

Sukma Haron said...

Boleh terjah nie...

amal said...

good luck!

Chik Myra said...

wah mcm best...lagi2 yg syira sponsor tu...hehhe..tp skrg x cukup masa nak join la...sibuk...tapi bila ada masa myra cepat2 je join k...

sYiRa LoKMaN said...

jom semua cepat2 join..nak tamat dah tu.. all the best ya ^_^
..syira tolong promote je :)

Eimma Esmail said...

huyooo..banyaknya GA. tapi x sempan nak join :( takde masa. hohoho

Akif Imtiyaz said...

Rajin tul Syira POMOT yerr..
Insyaallah ader masa Kak Lya JOIN ya

sYiRa LoKMaN said...

hehe..syira tolong promote je..jom la join :D

DISCLAIMER

Ini merupakan blog peribadi.

Segala ilmu,info,tips,gambar atau apa sahaja dalam blog ini adalah hak milik peribadi, dari pemerhatian dan sumber yang boleh dipercayai.
Tiada yang diambil dari sumber lain melainkan yang telah dikreditkan/dibacklinkkan/dinyatakan sumber asal dibawah setiap artikel bagi menghormati penulis/pemilik artikel asal.

Pemilik tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah dengan info yang anda kongsi di mana mana laman sosial.
Pendapat pemilik mungkin berubah mengikut nilai ilmu.
Mohon bertanya dahulu sebelum membuat sebarang spekulasi atau penyebaran maklumat. :)

Mohon tegur jika salah.
Terima kasih. :)

Official Blog Syira Lokman Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah