"Semua penulis akan mati. Hanya karyanya yang akan terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang akan dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti "
- Saidina Ali bin Abi Talib-


Tuesday, February 11, 2014

Happy sangat !

Assalamualaikum
hye semua !

Happy Smiley | Smiley

Hari ni Syira happy sangat sampai nak blogwalking pun malas. :D
Tadi susun2 sijil yang ada dalam fail , kemaskini mana yang patut 
sebab esok Syira ada interview di Jabatan Perangkaan.
Nak kerja sementara before masuk universiti pilihan hati, harap2 ada rezeki lagi :)
Tapi tadi Syira cakap je malas nak blogwalking kan, padahal sebelum tidur sempat la juga jenguk and komen di beberapa buah blog...hehe..

Alhamdulillah..Allah je tahu apa Syira rasa sekarang, happy sangat !
Terima kasih semua !
TERIMA KASIH !
Doakan Syira esok ye :)

##Maafkan salah silap Syira :)
Doakan Syira berjaya dunia akhirat, insyaAllah ^_^



15 comments:

TeTo YakSa said...

semoga esok urusan dipermudahkan..amin.. hehehe

Wana Seoby said...

Goodluck Syira ! :)

Ai Syah said...

oh..esok ke interview nye..?All the best! May Allah ease everything . =)

Fara Athira said...

GoodLuck . Hehehe .

amal said...

All the best syiraa interview, semoga Allah permudahkan urusan awak , inshaAllah :)

Amir Khalis said...

semoga berjaya :)

Ainim Suju said...

all the best syira

tuan ponya blog said...

assalam ^^ blogwalking ~ wish you best of luck :) singgah blog saye gak . maseh baru lgi . 3 entri je kott lol nice blog btw :D

NinaAz said...

good luck for ur interview tomorrow yea. nina doakan segalanya berjalan dgn baik :)

Amirah Su'aidah said...

Semoga berjaya Syira =)

Wan Maruzen Wan Husain said...

Good luck ya...

NurulHuda Alias said...

alhamdulillah,mcm mana interview syira?

sYiRa LoKMaN said...

alhamdulillah..segalanya lancar :) tq

Akif Imtiyaz said...

SElamat maju jaya Syira

sYiRa LoKMaN said...

terima kasih semuaaa:)

DISCLAIMER

Ini merupakan blog peribadi.

Segala ilmu,info,tips,gambar atau apa sahaja dalam blog ini adalah hak milik peribadi, dari pemerhatian dan sumber yang boleh dipercayai.
Tiada yang diambil dari sumber lain melainkan yang telah dikreditkan/dibacklinkkan/dinyatakan sumber asal dibawah setiap artikel bagi menghormati penulis/pemilik artikel asal.

Pemilik tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah dengan info yang anda kongsi di mana mana laman sosial.
Pendapat pemilik mungkin berubah mengikut nilai ilmu.
Mohon bertanya dahulu sebelum membuat sebarang spekulasi atau penyebaran maklumat. :)

Mohon tegur jika salah.
Terima kasih. :)

Official Blog Syira Lokman Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah