"Semua penulis akan mati. Hanya karyanya yang akan terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang akan dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti "
- Saidina Ali bin Abi Talib-


Friday, February 28, 2014

Sanah Helwah :D

Assalamualaikum
hye semua !

28/2/2014
sanah helwah khalifah kecil, Mior Muhammad Haziq :)


Selamat meningkat usia 2 tahun ! hehe..
semoga membesar menjadi anak yang soleh dan insan yang disayangi dunia akhirat :)
Semoga rezeki makin melimpah dan kesihatan terus baik !


Abang Haziq kena jaga baby Irdina baik baik tau ! :D
Tak mo tolak2 adik,tak mo jealous2..


##walaupun confirm khalifah kecil ni tak baca pun entry Syira, Syira nak juga buat entry..hhaha :P

12 comments:

Farah Waheda Wahid said...

happy birthdayssss to si comel si comel ini.... salam jumaat syira...

msredcheesecake said...

subhanallah..cutenya... semuga sentiasa dlm lindungan Allah

shasha yacob said...

alalalaaa somel. hehe

Fiza Rahman said...

Selamat hari lahir buat Mior Muhammad Haziq.

Akif Imtiyaz said...

Salam jumaat penuh barakah ...
Selamat hari lahir baby comel ...
Dua2 cute hehehe ...

amal said...

alahai comelnyaaaaa

Eimma Esmail said...

SubhanaAllah... cantiknya ;)

Sally Samsaiman said...

hai budak comel! happy birthday..may Allah bless :D

munirah rahman said...

happy birtday jugak ye :)

Dyah said...

Happy birthday bidadari syurga

Wafi Remli said...

Naik baik bukan 29/2, kalau tak 4 tahun sekali la jawabnya...hehe

Zara Nurhaidah said...

Zara pon nk ucap happy birthday jgk .. hoho. Smoga sehat slalu hndk nya bby comel ni ^^ ♥

DISCLAIMER

Ini merupakan blog peribadi.

Segala ilmu,info,tips,gambar atau apa sahaja dalam blog ini adalah hak milik peribadi, dari pemerhatian dan sumber yang boleh dipercayai.
Tiada yang diambil dari sumber lain melainkan yang telah dikreditkan/dibacklinkkan/dinyatakan sumber asal dibawah setiap artikel bagi menghormati penulis/pemilik artikel asal.

Pemilik tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah dengan info yang anda kongsi di mana mana laman sosial.
Pendapat pemilik mungkin berubah mengikut nilai ilmu.
Mohon bertanya dahulu sebelum membuat sebarang spekulasi atau penyebaran maklumat. :)

Mohon tegur jika salah.
Terima kasih. :)

Official Blog Syira Lokman Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah