"Semua penulis akan mati. Hanya karyanya yang akan terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang akan dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti "
- Saidina Ali bin Abi Talib-


Saturday, February 15, 2014

Semalam Syira pergi sekolah ! :D

Assalamualaikum
hye semua !

Semalam Syira pergi sekolah ! :D
buat apa?

hehe..saja jumpa cikgu..rinduu !
Semalam Syira pergi sekolah dengan kawan baik Syira iaitu Umi.
Alhamdulillah dapat juga sembang2 dengan cikgu dari pukul 9 pagi sampai 12,  
macam2 cerita ada..
risau juga ni, result penuh STPM akan keluar secara rasminya bulan 3.
walaupun boleh agak dah dapat  berapa, still risau :(
Harap baik baik je la kan..
Doakan Syira ye :)
semalam ada juga jumpa kaunselor ,tanya berkenaan course yang layak and sesuai untuk Syira.
STPM ni Syira ambil subjek pengajian am, sejarah, bahasa melayu dan pengajian perniagaan.
Alhamdulillah.. dah ada pilihan.
So Syira akan pilih 2 bidang iaitu psikologi kaunseling/kaunseling atau bahasa,
bahasa ni mungkin Syira akan lebih kepada sejarah. :)
If ada apa apa nasihat, boleh 

add : facebook
follow : twitter


13 comments:

Azhafizah Md Nor said...

bagus tu ade jumpe kaunselor mintak pendapat kan..all the best syirah

Nur Inani said...

doa banyak2.in shaa allah cemerlang :)

Cik Yaya said...

Semoga mendapat keputusan yang baik..
lepas dpt semak kelayakan..
pilih lah yang sesuai ^_^

Cik Yaya said...

Semoga mendapat keputusan yang baik..
lepas dpt semak kelayakan..
pilih lah yang sesuai ^_^

Amir Khalis said...

semoga berjaya huhu saya tengah tunggu result spm ni

Wafi Remli said...

Istikharah:)

Alia Laila said...

Assalamualaikum Syira :)

Saya pun STPM leaver jugak, last batch yang guna format lama. Pilih course elok-elok k nanti untuk UPU. Good luck untuk result. InsyaAllah semua baik-baik ja. Amin :)

Ai Syah said...

both ok je..ikot minat masing2..

kalau mcm sy..xminat sjrh..ehehe..=)

Aimi Farhana said...

cantek header yang dulu :)

msredcheesecake said...

good luck with ur result... insyaAllah mesti terbaik...

sYiRa LoKMaN said...

alhamdulillah..doakan syira ye ^_^ semoga result seperti yg diharapkan :)

Sukma Haron said...

Akak dulu amik 5 subjek...ada ekonomi dan geografi..

shahdiana said...

semoga syira buat pilihan yang paling tepat demi masa depan yang cemerlang...

DISCLAIMER

Ini merupakan blog peribadi.

Segala ilmu,info,tips,gambar atau apa sahaja dalam blog ini adalah hak milik peribadi, dari pemerhatian dan sumber yang boleh dipercayai.
Tiada yang diambil dari sumber lain melainkan yang telah dikreditkan/dibacklinkkan/dinyatakan sumber asal dibawah setiap artikel bagi menghormati penulis/pemilik artikel asal.

Pemilik tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah dengan info yang anda kongsi di mana mana laman sosial.
Pendapat pemilik mungkin berubah mengikut nilai ilmu.
Mohon bertanya dahulu sebelum membuat sebarang spekulasi atau penyebaran maklumat. :)

Mohon tegur jika salah.
Terima kasih. :)

Official Blog Syira Lokman Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah