"Semua penulis akan mati. Hanya karyanya yang akan terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang akan dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti "
- Saidina Ali bin Abi Talib-


Tuesday, February 4, 2014

Giveaway 5K Dunia sebenar Shida

Assalammualaikum, peace upon you.
http://www.duniashida.com/2014/02/giveaway-5k-dunia-sebenar-shida.html
klik banner untuk join :)
Dijemput semua memeriahkan lagi Giveaway 5K Dunia sebenar Shida (klik banner untuk join) dengan hadiah yang cukup banyak dan lumayan serta syarat sangat mudah. Terima kasih juga kepada para Penaja yang sudi menaja untuk giveaway kali ini dan mereka adalah :
Kategori Blogger : 
Kategori Onlineshop :

26 comments:

Farah Waheda Wahid said...

all the best syira...

Nurfaezah Abdullah said...

semoga berjaya :)

jalan2 petang kat sini

Haneeza Mohamad said...

dari GA yang sama, datang sinngah sini :)jmput datang ke teratak kita pula ya :)
http://www.haneeza.com/2014/02/giveaway-5k-dunia-sebenar-shida.html

Azhafizah Md Nor said...

Fiza pun join da..good luck juga :)

Iyqa Gani said...

hai... say dr segmen sama.. dtg singgah sini.. & done follow..

jemput singgah ke segmen saya pulak.. kalau boleh jemput la follow skali.. hehe..

http://iyqa92.blogspot.com/2014/02/giveaway-5k-dunia-sebenar-shida.html

gudluck..

^_^

sYiRa LoKMaN said...

alhamdulillah..maaf terpaksa balas komen random :) bz..
tq komen ye:) good luck juga ^_^

Sally Yatiey said...

Singgah dari GA yang sama: http://sallyyatiey.blogspot.com/2014/02/giveaway-5k-dunia-sebenar-shida.html

Goodluck! ^_^

sYiRa LoKMaN said...

tq semuaa...all the best ^_^ hehee

Zana Hassan said...

salam..singgah sini sambil tmbh trafik :) n derma apa yang patut ;)
dri GA yg sama
http://zanahassan-zana.blogspot.com/2014/02/giveaway-5k-dunia-sebenar-shida.html

good luck!!

sYiRa LoKMaN said...

zana : tq yee:) hehe

iu-hazirah said...

Good luck
singgah sini

http://www.iuzira.com/2014/02/giveaway-5k-dunia-sebenar-shida.html

iu-hazirah said...

Good luck
singgah sini

http://www.iuzira.com/2014/02/giveaway-5k-dunia-sebenar-shida.html

Nik Ainaa said...

hai, saya datang singgah sini dari http://nikainaa.blogspot.com/2014/02/giveaway-5k-dunia-sebenar-shida.html

jemput singgah ke blog saya pula :)

sYiRa LoKMaN said...

tq singgah..all the best ya ^_^

Azwar Syuhada said...

Good Luck! Datang terjah dari segmen yang sama.. :)

http://miss-azwarsyuhada.blogspot.com/2014/02/giveaway-5k-dunia-sebenar-shida.html

Nadya Dyana said...

Salam , Nad singgah dari giveaway yang sama . All the best :) Blog Nad sini :)

sYiRa LoKMaN said...

harap ade rezeki insyaAllah..all the best juga semua ye :)

Shida Radzuan said...

thanks sudi join GA 5K Dunia sebenar Shida,
senarai pserta dah update blh lah semak no.pserta masing2 :)
good Luck :)



admin,
www.duniashida.com

Hana Jalil said...

Good Luck :) Singgah dari GA yang sama
http://justforfund.blogspot.com/2014/02/giveaway-5k-dunia-sebenar-shida.html

sYiRa LoKMaN said...

ramai join kannn..good luck semuaa ! ^_^

shasha yacob said...

saya datang dari GA yang sama. Mau mengawal kawasan disini Hihihi, kalau sudi, jom berbalas kunjungan
http://kamihardsman.blogspot.com/2014/02/giveaway-5k-dunia-sebenar-shida.html

sYiRa LoKMaN said...

all the best juga :)

mOoN said...

Good luck.. datang dari GA yg sama.. :)

http://www.munirahizzan.com/2014/02/giveaway-5k-dunia-sebenar-shida.html

Liniey Nor said...

Singgah dari GA yg sama..DONE FOLLOW!! Good luck k^^

PENCARIAN SPONSOR GIVEAWAY

zaf said...

zafirah here :) dr segmen kak shida.. jom blogwalking

http://zafirahzarrae.blogspot.com/2014/02/giveaway-5k-dunia-sebenar-shida.html

Eraz Fadli said...

Assalamualaikum w.b.t.. Walaupun giveaway di dah close dan rasanya dah ada pemenang, Eraz guna senarai nama ni untuk terjah blog rakan-rakan yang lain.. Kira nak berkenalan la ni.. Hehe..

Giveaway 5K Dunia sebenar Shida

http://www.erazfadli.com/2014/02/giveaway-5k-dunia-sebenar-shida.html

DISCLAIMER

Ini merupakan blog peribadi.

Segala ilmu,info,tips,gambar atau apa sahaja dalam blog ini adalah hak milik peribadi, dari pemerhatian dan sumber yang boleh dipercayai.
Tiada yang diambil dari sumber lain melainkan yang telah dikreditkan/dibacklinkkan/dinyatakan sumber asal dibawah setiap artikel bagi menghormati penulis/pemilik artikel asal.

Pemilik tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah dengan info yang anda kongsi di mana mana laman sosial.
Pendapat pemilik mungkin berubah mengikut nilai ilmu.
Mohon bertanya dahulu sebelum membuat sebarang spekulasi atau penyebaran maklumat. :)

Mohon tegur jika salah.
Terima kasih. :)

Official Blog Syira Lokman Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah