"Semua penulis akan mati. Hanya karyanya yang akan terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang akan dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti "
- Saidina Ali bin Abi Talib-


Monday, February 3, 2014

Dah dua anak, alhamdulillah !

Assalamualaikum
hye semua ^_^

Jom berkenalan dengan 2 khalifah comel ni :)

ni la anak anak Syira
dah dua anak dah..
alhamdulillah..rezeki :)
seorang lelaki, seorang perempuan.
cukup sepasang ..hehe

Yang sulung namanya
Mior Muhammad Haziq :)
1 tahun 11 bulan !

Yang ni namanya Naurah Irdina :)
7 bulan

Syira tipu jee..haha..Syira baru 20 tahun, belum kahwin pun lagi macam  mana nak ada nak ye dak ? :D
Mereka ni anak abang syira yang pertama :)
adik beradik lain belum kawin.
Syira ni tunggu orang masuk meminang je..janji bagi banglo, mini cooper sebijikkk
..haha :P oke bubyee !
*tutup muka ! larikkkk !

Contact me ??

Jom add : facebook
Jom follow : twitter
Jom like : Blog Syira Lokman

20 comments:

Farah Waheda Wahid said...

comel2 mereka berdua, tu yang akak musykil jap tu...buat akak terfikir2 pulak sekejap...terus blank kat workstation ni ha...ha ha ha...

Wafi Remli said...

Geramm je tengok...^.^

Abak Lorong Cinta said...

Wah..tomeinya diorang ni..hehe

NinaAz said...

comelnyaaa dua2. geram nina tengok

Mohamad Khairil said...

amboi..ingat ke anak dia :D

Wan Maruzen Wan Husain said...

comey...

Kathy R'bain said...

comelnyer anak buah..mesti mak sedara dia pun comel jugak..heheh..

Dzureen Darwis said...

Saya pun 20 hehe

Nur Inani said...

comel macam mak cik dia jugak..hihi :)

sYiRa LoKMaN said...

hehehe...sje je buat gempakkk ! ni anak aban syira..comel kan maam makcik die ni :P hahaha..

MyCherita said...

salam ukhwah,salam perkenalan.. done jd follower sini...
p/s : ada masa singgah la ke blog saya.. tq. : http://thescreammer.blogspot.com/

Aku Penghibur said...

comelnya^_^ya ALLAH

p/s : harap dapat vote blog acik untuk favorite lifestyle blog di media social awards. cara-cara ada di blog acik

Amirah Su'aidah said...

comel je dedua .. geramnya.. =)

Yumida Huda said...

suspen yumida ingat betul2. tp pic baby tu mmg comel.
Sertai Segmen Jom Beramah Mesra
Sambil berkenal-kenalan, peserta bakal memenangi hadiah bertuah. Jom meriahkan bersama! Jemput join :)

msredcheesecake said...

Hep.... Konpius kejap....hhee... Anak la tu, anak buah...

Lilynn Wifey Sham said...

eh kita pun 20.. anak sorang *larikkkkk kencang2.. kikiki

Zie Madini said...

eeeeeeeeeeee comelnyaaaaaaaaaaa!!!!!

cik kiera said...

Mula2 nak tulis tahniahh.. Nasib bek baca ayat bawah tu.. Hahaha... Btw Comel sangat.. Like Matanya. Bosau ^___^

Azhafizah Md Nor said...

comelnya anak² buah syira :)

sYiRa LoKMaN said...

hehe..nia nak buah syira laa..comel kann..mcm syira..hahaaa

DISCLAIMER

Ini merupakan blog peribadi.

Segala ilmu,info,tips,gambar atau apa sahaja dalam blog ini adalah hak milik peribadi, dari pemerhatian dan sumber yang boleh dipercayai.
Tiada yang diambil dari sumber lain melainkan yang telah dikreditkan/dibacklinkkan/dinyatakan sumber asal dibawah setiap artikel bagi menghormati penulis/pemilik artikel asal.

Pemilik tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah dengan info yang anda kongsi di mana mana laman sosial.
Pendapat pemilik mungkin berubah mengikut nilai ilmu.
Mohon bertanya dahulu sebelum membuat sebarang spekulasi atau penyebaran maklumat. :)

Mohon tegur jika salah.
Terima kasih. :)

Official Blog Syira Lokman Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah