"Semua penulis akan mati. Hanya karyanya yang akan terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang akan dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti "
- Saidina Ali bin Abi Talib-


Thursday, February 13, 2014

Stoking :D

Assalamualaikum
hye semua :D


Entry stoking ! ..hehe..maaf hari ni entry merapu sikit :P

Semalam shopping dengan mama bukan borong buku je tapi sempat lagi beli 2 stoking yang comel ni !
Tak tau la kenapa excited sangat sampai nak buat entry ni kan , mungkin sebab pink kot ^_^
haha..
Yelaa, selalu pakai stoking cream,coklat tu je..
Semalam nampak ni terus teruja, walaupun pakai stoking dalam kasut and tak nampak pun, still nak juga yang comel2..
janji PINK !.. :D


17 comments:

Amirah Su'aidah said...

comelnya stokin.. beli kat mana? mira selalu beli dekat internet je ..

Mardiah Diana said...

Assalamualaikum dan singgah sini dik...comel sangat stokin tu...warna pun pink..sweet sangat kan..

Mardiah Diana said...

Assalamualaikum dan singgah sini dik...comel sangat stokin tu...warna pun pink..sweet sangat kan..

Aimi Farhana said...

sy pun suka pink!!! hahaha

Fara Athira said...

okay comel . hantar sepasang dekat fara . Haha .

munirah rahman said...

alolo... comelnya pink2.. :)

Abak Lorong Cinta said...

Senyum jela..
^__________________^

amal said...

comel sangaaaat! :) kita pun kekadangg suka pakai sock yang cartoon or corak hee

sYiRa LoKMaN said...

waalaikummusalam..hehe..syira beli kt kedai area ipoh je..bukan on9..sje nak try stoking tu mcm comel je..hehe

Eimma Esmail said...

HIHIIHI...samelah kita. suka benda yg cute dan warna pink ;)

Zara Nurhaidah said...

zara suka stokin jenis jejari tuu.. hoho

Chot said...

walopun stokin, guna untuk tutup aurat tau.hehe

Akif Imtiyaz said...

Comel stokin ..sayang lak kalau pakai sebab comel jer kiut jer ..

Ai Syah said...

hehe..perempuan kan...mmg minat benda comel2 ni..hehe=)

Azhafizah Md Nor said...

comelnya stokin syira..nak yang pink :p

sYiRa LoKMaN said...

hehe..comel kann ? yang putih dah pakai, yg pink belumm..nak kumpullg la stoking comel2 ^_^

Sukma Haron said...

Pink kaler....cantiknya....

DISCLAIMER

Ini merupakan blog peribadi.

Segala ilmu,info,tips,gambar atau apa sahaja dalam blog ini adalah hak milik peribadi, dari pemerhatian dan sumber yang boleh dipercayai.
Tiada yang diambil dari sumber lain melainkan yang telah dikreditkan/dibacklinkkan/dinyatakan sumber asal dibawah setiap artikel bagi menghormati penulis/pemilik artikel asal.

Pemilik tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah dengan info yang anda kongsi di mana mana laman sosial.
Pendapat pemilik mungkin berubah mengikut nilai ilmu.
Mohon bertanya dahulu sebelum membuat sebarang spekulasi atau penyebaran maklumat. :)

Mohon tegur jika salah.
Terima kasih. :)

Official Blog Syira Lokman Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah