"Semua penulis akan mati. Hanya karyanya yang akan terus abadi. Maka tulislah sesuatu yang akan dapat membahagiakan dirimu di akhirat nanti "
- Saidina Ali bin Abi Talib-


Wednesday, February 12, 2014

Segmen 12 Jam Bloglist #7 Mialiana.com



Assalamualaikum
hye semua :)


Pencarian bloglist bagi bulan Mac dan April 2014 di Mialiana.com bermula pada hari ini, 12 Februari 2014, iaitu tepat jam 11.00 pagi sehingga 11.00 malam nanti. Semua dijemput join.

Syarat-syaratnya :
  1. Follow blog Mialiana.com, Add To Circle Google+ Mia Liana dan Like Fanpage Mialiana.com
  2. Buat entri bertajuk Segmen 12 Jam Bloglist #7 Mialiana.com
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen INI
Senang dan mudah bukan?

12 blog yang bertuah akan dipilih oleh random.org dan kepada yang terpilih nanti diminta agar memasukkan blog Mialiana.com ke dalam bloglist mereka juga. Keputusan pemenang akan diumumkan pada 28 Februari 2014.

tunggu apa lagi... jom support Mia Liana ya...


26 comments:

Paly said...

good luck :)

Contest SEO Muslim Niaga

Farah Waheda Wahid said...

selamat bersegmen akak datang dari segmen yang sama... *_^

amal said...

good luck syira!

BUNDA a.k.a KN said...

semoga berjaya...

Nurul Hidayah said...

Gud luck^^ ziarah dari segmen yang sama :)

Azhafizah Md Nor said...

selamat bersegmen syira :)

Akif Imtiyaz said...

Salam Syira ..
Kak Lya Singgah Nak Ucap GOOD LUCK .
Kak Lya pon JOin gak tau ..Tak perasan dah tntang segmen ni podahal smlm dah set kat kepala .. masa BW blog syira ni la Kak Lya Perasan ..Mujur sempat hehehee..

Kisah Si Dairy said...

Datang dari segmen sama..
http://www.kisahsidairy.com/2014/02/segmen-12-jam-bloglist-7-mialianacom.html
good luck and happy blogging ye..

Fuza Musa said...

good luck

fuza pun join
http://fuzamusa.blogspot.com/2014/02/segmen-12-jam-bloglist-7-mialianacom.html

Fuza Musa said...

done follow sini no 3437

msredcheesecake said...

good luck k... akk pon join...hhee

Nora Karim said...

good luck... :D

Cikgu Norazimah said...

CN singgah dari segmen yang sama ;)

http://www.cekgunorazimah.com/2014/02/segmen-12-jam-bloglist-7-mialianacom.html

Syuhada Baharudin said...

datang singgah dari segmen yang sama.
semoga berjaya.

http://www.syuhada1981.com/2014/02/segmen-12-jam-bloglist-7-mialianacom.html

Sukma Haron said...

Datang dari segmen yg sama....

Eraz Fadli said...

Eraz datang dari segmen terbaru Kak Mialiana..

http://www.erazfadli.com/2014/02/segmen-12-jam-bloglist-7-mialianacom.html

Nadya Dyana said...

Salam, Nad singgah dari segmen yg sama .Link sini :) All the best^^

julia jamaludin said...

singgah sini :)

http://juliajamaludin.blogspot.com/2014/02/segmen-12-jam-bloglist-7-mialianacom.html

sYiRa LoKMaN said...

terima kasih singgah ^_^ good luck :)

Mia Liana said...

Salam... Terima kasih kerana sudi join Segmen 12 Jam Bloglist #7 Mialiana.com.

Senarai peserta telah dikemaskini dan keputusan pemenang akan diumumkan pada 28 Februari 2014.

Semoga berjaya (^_^)

sYiRa LoKMaN said...

tq kak mia ^_^

shasha yacob said...

Saya datang dari planet yang sama, dan ditugaskan untuk mengawal kawasan disini. Hihi, http://kamihardsman.blogspot.com/2014/02/segmen-12-jam-bloglist-7-mialianacom.html

Yang baik hati - Shasha Lopez

AyuInsYiraH said...

salam..ayu dtg dari segmen yg sama... ada masa singgah la ke blog ayu... ayu ade buat segmen juga..tq..

http://www.ayuinsyirah.my/2014/02/segmen-12-jam-bloglist-7-mialianacom.html

Mas Zull said...

assalamualaikum...mama dtg dr segmen yg sama....gud luck...:)

Eraz Fadli said...

Sekali lagi datang jalan-jalan ke sini..

http://www.erazfadli.com/2014/02/segmen-12-jam-bloglist-7-mialianacom.html

Maria Firdz said...

Salam Ziarah dari segmen yang sama
Semoga berjaya :-)

http://myfirdz-trulylove.blogspot.com/2014/02/segmen-12-jam-bloglist-7-mialianacom.html

DISCLAIMER

Ini merupakan blog peribadi.

Segala ilmu,info,tips,gambar atau apa sahaja dalam blog ini adalah hak milik peribadi, dari pemerhatian dan sumber yang boleh dipercayai.
Tiada yang diambil dari sumber lain melainkan yang telah dikreditkan/dibacklinkkan/dinyatakan sumber asal dibawah setiap artikel bagi menghormati penulis/pemilik artikel asal.

Pemilik tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang masalah dengan info yang anda kongsi di mana mana laman sosial.
Pendapat pemilik mungkin berubah mengikut nilai ilmu.
Mohon bertanya dahulu sebelum membuat sebarang spekulasi atau penyebaran maklumat. :)

Mohon tegur jika salah.
Terima kasih. :)

Official Blog Syira Lokman Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah